PRIVE REWARD

Insider Reward

Συνοδευτικό.
Διάλεξε 4 EMS
ή Reformer ή Personal

Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Γίνε INSIDER τώρα

Κέρδισε άμεσα ένα δώρο γνωριμίας και συνεχή πρόσβαση σε Insider Rewards.

ΓΙΝΕ INSIDER ή κάνε ΣΥΝΔΕΣΗ και κλίκαρε "ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ" για να το αποθηκεύσεις στο λογαριασμό σου. Στη συνέχεια, για να το εξαργυρώσεις θα χρειαστείς μόνο τον αριθμό του κινητού σου. ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ. Εξαργύρωσέ το μέχρι την ημερομηνία λήξης του.

Διαθέσιμο για

μέρες ώρες λεπτά δεύτερα

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Μόλις εξαντληθεί το τιράζ, το έχασες!

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ REWARD GOLDEN CLUBS - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΙΚΑΙΑ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ REWARD

4 Apps
Συνοδευτικό. Διάλεξε 4 EMS ή Reformer ή Personal

Σχετικά με το EMS Το EMS (Electric Muscle Stimulation), είναι ένα μηχάνημα γυμναστικής που χρησιμοποιεί την ηλεκτροδιέγερση για την μυϊκή σύσπαση πρωταγωνιστών και ανταγωνιστών μυών. Τι πλεονεκτήματα έχει συγκριτικά με άλλα είδη γυμναστικής; Μια συνεδρία χωρίς ιδιαίτερο κόπο από τον αθλούμενο αντιστοιχεί σε 2-3 ώρες γυμναστικής. Συνδυάζει εξοικονόμηση χρόνου με αποδοτική εκγύμναση για όλο το σώμα ταυτόχρονα. Ο αθλούμενος μπορεί να πετύχει γρήγορα απώλεια λίπους, βελτίωση μεταβολισμού, βελτίωση αντοχής, αύξηση μεγίστης δύναμης, και άλλα οφέλη ανάλογα με τους στόχους του. Αισθητά αποτελέσματα από την 5η συνεδρία. Μεγάλη αλλαγή στις 10 συνεδρίες. Το EMS είναι ιδανικό για να δώσει αυτοπεποίθηση σε ανθρώπους που τους κουράζει η γυμναστική ή δεν τους αρέσει να γυμνάζονται σε μία αίθουσα μαζί με άλλους ή θέλουν γρήγορα αποτελέσματα σε όλο το σώμα τους. Σχετικά με το Reformer Pilates Το Refomer Pilates είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος για να γυμνάσεις αρμονικά και με ασφάλεια όλο σου το μυϊκό σύστημα. Οι ασκήσεις που εκτελούνται πάνω στο ειδικό κρεβάτι θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την στάση του σώματός σου, να ελέγχεις την αναπνοή σου, να πετύχεις ταυτόχρονη σύσφιξη των κοιλιακών και των ραχιαίων σου και να γραμμώσεις τα χέρια και τα πόδια σου χωρίς να επιβαρύνονται οι αρθρώσεις σου. Το Reformer Pilates είναι μια μέθοδος εκγύμνασης που έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να ξεπεράσουν μυοσκελετικά προβλήματα αφού έχει θέσει ως άξονα δράσης το κεντρικό κομμάτι του σώματος. Είναι ιδανικό για αυτούς που ταλανίζονται από προβλήματα στη μέση και στον αυχένα. Λόγω του ειδικού τρόπου εκγύμνασης το σώμα ενδυναμώνεται από τις εσωτερικές μυϊκές ομάδες προς τις εξωτερικές και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό σε σχέση με τη συμβατική γυμναστική. Μη χάσεις την ευκαιρία να το δοκιμάσεις! Σχετικά με το Personal Training Για να έχεις ένα όμορφο σώμα δεν χρειάζεται να περνάς ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μεθοδικότητα και έναν ειδικό να σε καθοδηγεί. Το πακέτο αυτό σου προσφέρει προσωπικές προπονήσεις Personal Training. Μέσα σε λίγη ώρα μόνο στην κάθε προπόνηση, θα ακολουθήσεις το ατομικό σου πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του γυμναστή σου, ο οποίος θα ασχολείται αποκλειστικά μαζί σου εμψυχώνοντας σε στην κάθε σου προσπάθεια. Ακολούθησε το πρόγραμμα γυμναστικής που θα είναι δομημένο πάνω στις δικές σου ανάγκες μαζί με τον προσωπικό σου γυμναστή και φτάσε στα όριά σου ξεπερνώντας τις προσδοκίες σου. Κάθε συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού με τους Personal Trainers του γυμναστηρίου μας.

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

 • Υπόκειται στους Γενικούς Όρους Rewards, Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου.
 • Το reward υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει μόνο στην Ελλάδα και μόνο στην επιχείρηση.
 • Η επιχείρηση είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την ποιότητα των προϊόντων/υπηρεσιών της και για την εξαργύρωση των reward.
 • Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για τη λήξη, απώλεια, κλοπή ή χρήση των rewards από τρίτους.
 • Το reward μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μόλις αποκτηθεί.
 • Μπορεί να αποκτηθεί ξανά αφού εξαργυρωθεί. Max 1 ανά ημέρα.
 • Η χρήση οποιασδήποτε συνδρομής ή υπηρεσίας μας θα γίνεται πάντα κατόπιν checkin και σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα που κατά περίοδο μας επιβάλλονται.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ REWARD

 • Κλίκαρε “ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ” και αποθήκευσέ το στον INSIDER λογαριασμό σου. Για να το εξαργυρώσεις, θα χρειαστείς μόνο τον αριθμό του κινητού σου. ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ. Εξαργυρώνεται ΜΟΝΟ μέχρι την ημερομηνία λήξης του.
 • Μόνο INSIDERS με ενεργό λογαριασμό μπορούν να αποκτήσουν και να εξαργυρώσουν Rewards. Για την εξαργύρωση χρειάζεται ο αριθμός του κινητού τους, ο οποίος πρέπει να συμφωνεί με τον αριθμό κινητού στον λογαριασμό τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστούν και άλλα στοιχεία για την ταυτοποίηση του μέλους με τον λογαριασμό, ή/και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
 • Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε rewards να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ.
 • Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση reward υπό την προϋπόθεση της επιστροφής τυχόν καταβεβλημένων χρημάτων.
 • Ημερομηνία Λήξης: 7 ημέρες από την ημέρα που αποκτήθηκε.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ

 • GOLDEN CLUBS
  ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΙΚΑΙΑ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
 • Π. Ράλλη 472
 • Νίκαια, 18451
 • (210) 490-6067